Sufleu de ardei gras

de Julie in Mancaruri de legume, 21 Aug 2010 | 6195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc ardei gras rosu
  • 3 bucati ardei gras verde
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • 3 oua
  • 200 g branza
  • 4 rosii potrivite
  • sare, piper, vegeta,boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de ardei gras:

Ceapa se curata ,se spala si se taie pestisori.
Se pune la calit in 2-3 linguri ulei, impreuna cu ardeiul gras si dovlecelul -taiate in cuburi mici si ardeiul iute -taiat rondele subtiri.
Dupa ce s-au inmuiat putin legumele, se adauga rosiile tocate marunt,
sare, piper si boia dulce.
Se mai calesc 5-6 minute si se opreste focul.
Se lasa sa se racoreasca putin si se adauga  branza tocata in cuburi mici si ouale batute cu  sare, piper ,vegeta.
Daca branza este mai sarata, se foloseste o  cantitate mai mica de sare si vegeta.
Se pune compozitia intr-un vas termorezistent
si se da la cuptor 30-35 minute, la foc potrivit.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Este la fel de buna! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana greceasca